Vágólapra másolva!
Továbbra sem dőlt el biztosan, hogy milyen kerettel folytatja a szereplést az Arany Ászok Ligában a ZTE FC labdarúgócsapata, mert a fizetéscsökkentési tárgyalások második köre után sem tisztult a kép.

Az őszi szezont harmadik helyen záró együttes vezetősége a klub hatalmas adóssága miatt jelentősen módosítani kívánja a játékosok szerződését. A második tárgyalási forduló után a csatár Gyánó Szabolcs kérte kontraktusának közös megegyezéssel történő felbontását.

A kapus Bardi Gábor szeretné, ha a vezetők elengednék próbajátékra egy másik egyesülethez, és ezt követően dönthetne a sorsáról. A támadó Radu Sabónak maguk a zalaegerszegi klub vezetői próbálnak új csapatot keresni. A középpályás Ivan Janjic menedzsere útján közölte: nem fogadja el a szerződésmódosítást, és távozik a ZTE-től.

A játékosok többsége ugyanakkor a második kört követően sem hozta meg egyértelmű döntését, még a korábban távozási szándékát bejelentő Szamosi Tamás is gondolkodik. A vezetők azonban mielőbb tisztázni akarják, hogy kikre számíthatnak a tavaszi idény során.