Vágólapra másolva!
Szerdán komoly rangadóra kerül sor a német kupában, annak ellenére, hogy a sorozat még csak a nyolcaddöntőknél jár. A Bayern München ugyanis a Stuttgartot fogadja, míg a címvédő Werder Bremen hazai pályán meccsel az Eintracht Trierrel.

Az előző fordulóban csak nagy nehézségek árán jutott tovább a Bayern München, amely csak Makaay utolsó percben szerzett találatával múlta felül 3-2-re az Osnabrück együttesét. A Stuttgartnak egyszerűbb volt a dolga, a RW Oberhausen otthonában Cacau és Hleb állította be a 2-0-s végeredményt.

A bajorok eddig ötször találkoztak a kupában a Stuttgarttal, s mindössze egyszer, még az 1989-90-es szezonban szenvedtek vereséget (0-3). A sváboknál Hinkel izomhúzódás miatt nem szerepelhet, de kimarad a csapatkapitány, Zvonimir Soldo és az éveket Münchenben töltő Markus Babbel is.

A Bayern amatőrcsapata kedden a Braunschweiget fogadja, félnivalója nincs a bajoroknak, az amatőrök között ugyanis akad egy-két rutinos játékos: az előző körben például itt kapott lehetőséget Sagnol, Fink és Trochowski is, most pedig a hírek szerint Tobias Rau is ott játszik majd.

a párosítás, német kupa, nyolcaddöntő
szeptember 9, kedd
Hannover - Dortmund
Werder Bremen - Trier
FC Bayern Amat. - Braunschweig
Arminia Bielefeld - Karlsruhe

szeptember 10., szerda
Paderborn - Freiburg
Ahlen - Rostock
Frankfurt - Schalke 04
Bayern München - Stuttgart.