Vágólapra másolva!
Az angol Premier League legjobb csapatai közé tartozó Arsenal és Chelsea egy-egy újpesti tehetséget tesztel: az 1988-ban született Stieber Zoltán és Gulyás Máté egy hétig készül a szigetországban.

Barsi János, a lila-fehér klub utánpótlásvezetője az ujpestfc.hu-nak elmondta: "Stieber Zoltánt az Arsenal, Gulyás Mátét pedig a Chelsea együttese kereste meg. A két U15-ös korcsoportos futballista hétfőn egy hét próbajátékra elutazott Angliába, ahonnan vasárnap térnek majd haza."

"Fontos elmondanom, hogy mindkét játékost élő szerződés köti az Újpesthez, ezért csak akkor engedjük el őket külföldre, ha megfelelő ajánlattal állnak elő az angolok. Nem célunk ugyanis mindenáron eladni tehetségeinket" - szögezte le a szakember.

Korábban a Leeds United élénken érdeklődött egy másik újpesti labdarúgó, a lila-fehér nagycsapatban is gyakran lehetőséget kapó Kőhalmi András iránt. A 23 esztendős középpályást a téli átigazolási időszakban szívesen leigazolná a másodosztályban szereplő angol gárda, ám előtte Kőhalminak - minden valószínűség szerint még novemberben - újabb próbajátékra kell utaznia Leedsbe.