Vágólapra másolva!
Az Everton mindent megtesz, hogy megtartsa Gary Naysmith-t, akiről az a hír terjedt el, hogy nem akarja meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződését. Henri Camara, a Celtic szenegáli csatára bejelentette, ha lejár kölcsönadási szerződése, akkor sem tér vissza anyaegyesületébe, a Wolverhamptonba.

A belga Standard Liege megvált a görög Alekszandrosz Kaklamanosztól, akinek a szervezetében kokain nyomaira bukkantak. Az ausztrál kapus, Mark Bosnich szintén kokainhasználat miatt volt eltiltva, és az egykoron a Chelsea-ben, a Manchesterben és az Aston Villában is megforduló hálóőr szívesen védene újra egy élcsapatnál.

Fernando Morientes, a Real Madrid csatára a Monacóban szeretné folytatni majd pályafutását. Mark Hughes vezetőedző cáfolta azokat a híreket, hogy a Manchester United védője, Wes Brown januárban, kétmillió fontért a Blackburnbe szerződne.

Már a jövőre tervezve keresi új klubmenedzserét a Wolfsburg, amely az egykori válogatott brémai támadó, Marco Bodéval is felvette a kapcsolatot. A következő idényben Sebastian Frey lehet az Inter kapusa, a kék-feketék egykori játékosát ugyan 2007-ig szerződés köti Pármába, de jelenlegi csapata hajlandó tárgyalásokba bocsátkozni az eladását illetően.