Vágólapra másolva!
Luciano Moggi, a Juventus sportigazgatója bejelentette, januárban nem vásárol csatár a torinói klub. "Az emberek bélyeget gyűjtenek, nem játékost" - cáfolta Moggi azokat a híreket, amelyek Mutu, Vieri, Morientes vagy Owen érkezéséről szóltak.

Az Aston Villa menedzsere, David O'Leary bejelentette, újabb négyéves szerződést kötött a birminghami klubbal. A Leeds United védője, Michael Duberry három hónapra a Stoke City kölcsönjátékosa lett.

A skót Glasgow Rangers grúz támadója, Shota Arveladze jövőre távozik az Ibrox Parkból. Egy másik skót gárda, a Dundee mindkét próbajátékon szereplő brazilt, Alexet és Fabian Caballerót is szerződtetni szeretné.

Az Aston Villa 22 éves német védőjére, Thomas Hitzlspergerre a Hamburg vetett szemet. Mark Hughes szerint Danny Gabbidon lehet a Blackburn első vétele a januári átigazolási időszakban.

Ismét állás nélkül van Clemens Westerhof, a híres holland trénert - aki legnagyobb sikerét a nigériai válogatott élén az 1994-es Afrika-kupa megnyerésével érte el - a dél-afrikai Umtata Bush Bucks klubvezetése menesztette.

A brazil "Estado of Sao Paulo" című lap szerint a PSV Eindhoven 20 millió euróért szerződtette a Santos 20 éves középpályást, Robinhót.

A Lazio a hírek szerint a Birmingham finn támadóját, Mikael Forssellt csábítja az olasz fővárosba.