Vágólapra másolva!
A Serie A hatodik fordulójában elszenvedte első vereségét a Messina, a remekül szereplő újonc a listavezető Juventus otthonában vesztett 2-1-re. Egy másik feljutó is kikapott, a Roma ugyanis elhozta a három pontot Livornóból.

A Roma először győzött idegenben, méghozzá Totti és Montella vezérletével. A 30. percben Montella emelt az irányító elé, aki közelről megszerezte a vezetést a fővárosiaknak. A szünet előtt aztán felhőszakadás miatt 10 percig állt a játék, ám ez sem zavarta meg a Farkasokat.

A 69. percben Montella remek szóló végén talált be a Livorno kapujába, ezzel hatodik gólját lőtte a szezonban, Luigi del Neri pedig elkönyvelhette az első győzelmét a Roma edzőjeként.

Torinóban az első helyezett Juventus a második helyen álló Messinát fogadta, és a 26. minutumban az Udinese ellen győztes gólt szerző Zalayeta fejelt a szíciliaiak hálójába Camoranesi beadása után.

Tíz perccel a szünet után Ibrahimovic passzát Nedved váltotta gólra, és hiába szépített Zampagna, a Zebrák megtartották előnyüket, amivel megszakították az újonc veretlenségi sorozatát, egyben megerősítették vezető helyüket a táblázaton.

Serie A, 6. forduló:
Livorno - Roma 0-2 (0-1)
gól:
Totti (30.), Montella (69.)

Juventus - Messina 2-1 (1-0)
gól:
Zalayeta (26.), Nedved (54.), illetve Zampagna (68.)