Vágólapra másolva!
Október 7-én csütörtökön Győrben lép pályára Ausztria legnépszerűbb futballcsapata, a Rapid Wien. A barátságos mérkőzés 16 órakor kezdődik az ETO stadionjában. Reszeli Soós István, a győriek szakmai igazgatója a bécsiek elleni találkozón kívül a hét végi bajnokiról is szót ejtett.

"Kicsit bosszant a fehérváriak elleni hét végi hazai pontvesztés, hiszen győzelem esetén még inkább megszilárdíthattuk volna helyünket az élbolyban. Persze így sem vagyok elégedetlen az eddigi szereplésünkkel, éppen ezért némileg furcsállom, hogy egyetlen játékosunkat sem hívták meg a Japánba utazó B válogatottba. Ugyanakkor minden rosszban van valami jó is, hiszen így közösen készülhetünk a bajnoki folytatásra, márpedig nehéz sorozat előtt állunk, hiszen az MTK, a Vasas és az Újpest ellen játszunk a következő három körben."

"Két hét múlva a kék-fehérek ellen idegenben is szeretnénk folytatni jó szereplésünket, amire jó előkészület lehet a Rapid Wien elleni csütörtöki meccsünk. Az osztrákoknál szerepel egykori játékosunk, Korsós György is, aki stabil ember lett csapatában, jó lesz vele találkozni, mint ahogy a meccs is remekül illeszkedik a felkészülésünkbe" - fűzte hozzá a győri szakember.

Bánki József