Vágólapra másolva!
A Blackburn kiszemeltje a Birmingham City walesi középpályása, Robbie Savage. A Newcastle a Chelsea ír szélsőjét, Damien Duffot nézte ki magának. A Chievo kölcsönadta kapusát, Mattia Passarinit a másodosztályú Anconának.

A skót Celtic trénere, Martin O'Neill kezdeményezi az új tárgyalásokat a Bobo Balde, John Hartson, Neil Lennon trióval, mivel mindhárom játékosnak a nyáron lejár a szerződése.

A Feyenoord szerződést kötött a brazil Sammuel de Almeida Cardosóval, míg a Real Mallorca a marokkói válogatott Amine Erbatit próbajátékon látta vendégül.

Az angol edzőkeringő újabb állomásához érkezett: a Sun úgy tudja, hogy a Manchester City szakvezetője, Kevin Keegan hamarosan távozik, utóda az egykori Coventry- és Southampton-menedzser, Gordon Strachan lehet.

A West Bromwich Albion úgy számol, ha Gary Megson elhagyja a klubot, utódjául a Newcastle-től menesztett Bobby Robsont kérik fel.

Inog Stephen Constantine alatt a kispad, az angol szakvezető két éve irányítja India labdarúgó-válogatottját. A svájci Claude Andrey egyéves szerződést kötött a tunéziai Esperance együttesével.