Vágólapra másolva!
Egyelőre az őszi szezon végéig újra visszatért a Ferencvárosba a zöld-fehér szurkolók által is kedvelt Horváth Ferenc. Az elmúlt években a válogatottban igen eredményes csatár az [origo]-nak elmondta, visszatérésében nem az anyagiak döntöttek, egyértelműen érzelmi döntést hozott.

"Nem titok, sokkal kecsegtetőbb ajánlataim is akadtak az elmúlt időszakban, ám felejthetetlen éveket töltöttem a Fradiban, így az érzelmeimre hallgatta. Egyelőre az őszi szezon végéig állapodtunk meg, a továbbiakról ráérünk télen tárgyalóasztalhoz ülni. Nagyon szeretnék segíteni a csapatnak a bajnokságban és az UEFA-kupában is, s remélem a szurkolókkal ismét jó lesz a kapcsolatom.

Jóllehet két hónapja nem játszottam tétmérkőzést, így némi meccshiányom van, fizikailag azonban kifejezetten jó állapotban érzem magam, mivel július óta Simon Balla Istvánnal, a Fradi erőnléti trénerével külön készültem. Amennyiben László Csaba vezetőedző úgy dönt, a magam részéről már a jövő heti bajnokin nagy örömmel térnék vissza a pályára."

Információnk szerint az elmúlt években a spanyol másodosztályú Almeria és a portugál élvonalba visszakerült Estorilt erősítő Horváth Ferencet a Sopron, a Debrecen és a Kispest is szívesen leigazolta volna, ám a center végül az Üllői útra tért vissza, ahol szerződtetését László Csaba vezetőedző szorgalmazta.

Bánki József