Vágólapra másolva!
A hónapok óta Portugáliában készülő Dragóner Attila kizártnak tartja, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség arra kötelezze, térjen vissza Belgiumba az élvonalba idén feljutott Molenbeek együtteséhez.

"Ez elképzelhetetlen" - szögezte le a 27-szeres válogatott védő, aki egyelőre nem szerepelhet a Guimaraesben, mivel a FIFA egy hónappal ezelőtt felfüggesztette a játékjogát.

"Ebben semmi meglepő sincs, hiszen mindig így rendelkezik a nemzetközi szövetség, amíg nem hoz döntést valamilyen vitás döntésben. Ez azonban nem jelent eltiltást. Azt viszont még magam sem tudom, hogy mikor dől el a sorsom, mert nem értesültem a FIFA-tárgyalás időpontjáról" - tette hozzá a futballista, aki a legutóbbi szezonban bajnok és kupagyőztes volt a Ferencvárossal.

Dragóner azt is elmondta, már nagyon várja, hogy lezáruljon az ügye. "Folyamatosan edzek, minden héten úgy készülök, hogy rövidesen már ismét pályára léphetek. Sajnos, nem csak rajtam múlik, hogy mikor szerepelhetek ismét."

Dragóner Attila július elején bejelentette, hogy kettő plusz egy évre a Molenbeekhez igazolt. A brüsszeliek azt állítják: a magyar játékos a szerződését is aláírta, ennek ellenére Portugáliába utazott, és ott a Guimaraes csapatával készült, mégpedig arra hivatkozva: őt nem köti megállapodás az újonc Molenbeekhez. A belgák a nemzetközi szövetséghez fordultak, s ennek következményeként függesztette fel Dragóner játékjogát a FIFA.