Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Leverkusen - Barcelona
Leverkusen, 20.45

Newcastle - Inter
Newcastle, 20.45


Ki nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=47637Csoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.html.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlAz első BL-kör eredményei/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

Az Internazionale a hét végén nagyon fontos rangadót veszített az AC Milan ellen, sokak szerint azért, mert a tréner, Héctor Cúper pihentette két argentin ászát, Javier Zanettit és Hernán Crespót, akik fáradtan érkeztek vissza a gauchók Japán elleni válogatott mérkőzéséről. A Newcastle elleni kezdő tizenegyben viszont már mindketten ott lesznek, akárcsak a sérüléséből visszatért Marco Materazzi. A középpályán a remek formában lévő két török focista, Emre Belezoglu és Okan Buruk kap lehetőséget, Sérgio Conceicao sérülés, míg Luigi di Biagio formahanyatlás miatt marad ki.

A Newcastle-nál a hét végi, Manchester United elleni rangadóhoz képest a perui Nolberto Solano jelenti a legnagyobb változást: a dél-amerikai addig panaszkodott mellőzése miatt, amíg Bobby Robson vissza nem tette a kezdőbe. A portugál Hugo Viana térdsérülését követően kaphat ismét lehetőséget.