Vágólapra másolva!

Owen
Még Owen sem kell a 'Poolnak a továbbjutáshoz
LiverpoolDinamo KijevFC Haka Valkeakoskit

Az ukrán gárda két hete 4-2-re diadalmaskodott a Steaua Bucuresti ellen Romániában, és noha ez nagy előnynek számít, a kijeviek bolgár középpályása, Georgi Pejev óva intette játékostársait attól, hogy könnyedén vegyék az összecsapást. Ez a figyelmeztetés a magyar Bodnár Lászlónak is szólt, aki várhatóan a kezdő tizenegyben kap helyet a román bajnok ellen. A Steaua menedzsere és mindenható ura, Gigi Becali mindenesetre százezer dolláros jutalmat ajánlott fel együttesének a továbbjutás esetére.

Mindkét spanyol együttes is ma játszik, és az FC Barcelonának van könnyebb dolga, hiszen a katalánok két héttel ezelőtt idegenben is nyerni tudtak a lengyel Wisla Kraków ellen, mégpedig 4-3-ra. Azon a találkozón Rivaldo volt a főhős, aki mesterhármast vágott, és a brazil támadó most is a kezdők között lesz, akárcsak Patrick Kluivert és Javier Saviola is - utóbbinak ez lesz az első tétmérkőzése a Barca mezében. A spanyol sajtó nagyon sokat vár a "mágikus hármastól", bár a csapat edzője, Carles Rexach nem győzte hangsúlyozni: "Mindig sokan lesznek, akik mindhármukat a kezdők között szeretnék látni, de számomra mindig a csapatérdek az elsődleges."

Lugue Alberto, Igor Stimac
Stimac már a pályán sem kímélte a mallorcaiakat
MallorcánHajduk Split

Nagy a tét a Lazio számára is, hiszen a rómaiak az első találkozón Koppenhágában 2-1-re kikaptak. Annak az összecsapásnak az volt az érdekessége, hogy az edző, Dino Zoff nem cserélt, és így Gaizka Mendieta a kispadról nézhette végig a meccset. A spanyol középpályás most minden bizonnyal a kezdők között kap helyet. Érdekesség még, hogy Zoff napra pontosan 13 évvel ezelőtt mutatkozott be klubedzőként, akkor a Juventus kispadján ült egy Cosenza elleni Olasz Kupa-mérkőzésen.

Korábban:

Három nagyágyú elbukhat a BL kapujában