Vágólapra másolva!
 

A Real Zaragoza argentin középpályásával, Pablo Aimarral a Benficát és az Everton FC-t is kapcsolatba hozták. A Liverpool FC állítólag érdeklődik a Tottenham Hotspur ír csatára, Robbie Keane iránt.

Az Atlético Madrid csatára, Mista az RC Deportivóba igazolt. Az FC Internazionale uruguayi támadóját, Álvaro Recobát az RCD Espanyol és a Bologna FC is csábítja.

A Sevilla FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Olympique Lyon védőjét, Sébastien Squillacit. A Real Betis az Olympique Marseille kameruni középpályásával, Modeste M'Bamival erősítene.

További négy évvel meghosszabbította szerződését Daniele De Rossi, az AS Roma világbajnok olasz labdarúgója. A 24 éves középpályás 2012. június 30-ig írt alá 31 millió euróért. Szakértők szerint a fiatal játékos lehet a Farkasok következő csapatkapitánya, persze csak Francesco Totti visszavonulása után.

Az Atalanta együtteséhez szerződött Christian Vieri, korábbi olasz válogatott labdarúgó. A 34 éves támadó egyéves megállapodást kötött a bergamói együttessel. Vieri az elmúlt szezonban a Fiorentinában szerepelt, s hatszor volt eredményes.

Könnyen elképzelhető, hogy az Olympique Marseille-nél kútba esik Hatem Ben Arfa leigazolása, miután a futballista korábbi klubja, az Olympique Lyon szerint érvénytelen az üzlet. A bajnokcsapat ezt azzal indokolja, hogy a 21 éves támadó 15 millió eurós eladásánál nem kapták meg a szükséges garanciákat a marseille-iektől, így egy közleményben már tudatták is a válogatott futballistával, hogy visszavárják. "Bármi is történjék, biztosan nem megyek vissza Lyonba" - zárta rövidre a kérdést Ben Arfa, aki eddig hatszor szerepelt a francia nemzeti tizenegyben.

www.infosport-focivilag.hu