Vágólapra másolva!
Holland források szerint még mindig reménykedik a Roda labdarúgócsapata abban, hogy végül megszerzi Torghelle Sándort, a magyar válogatott és az MTK Hungária csatárát. A Crystal Palace-szal (is) kacérkodó játékos azonban egyelőre többet kérne németalföldi szerződéséért, mint amennyit a klub hajlandó lenne erre a célra áldozni.

Még mindig reménykedik a holland Roda Kerkrade labdarúgócsapata abban, hogy eredményre vezetnek a klub és Torghelle Sándor között folyó tárgyalások. A holland együttes a hírek szerint szívesen látná soraiban a válogatott labdarúgót, akinek jelenlegi klubjával, az MTK Hungáriával már sikerült is megegyezni. Ám a játékossal egyelőre nem.

"Torghelléért több klub verseng, reméljük, a hét végig eldől a kérdés" - nyilatkozta Frank Rutten, a Roda igazgatója a De Limburger című lapnak.

A Sportone.nl úgy tudja, a Roda egyelőre kevesebb pénzt ígér, mint amennyit Torghelle szeretne kapni. Ráadásul a holland klubnál csatártöbblet van, így Rutten szerint előbb el kellene adni Fatih Sonkayát vagy Sergiót - előbbiért a hírek szerint a Galatasaray jelentkezett be.

Ami biztos, a védelmet már sikerült megerősíteni, ugyanis szerdán aláírta szerződését a belga válogatott hátvéd, Mark Hendrikx.