Vágólapra másolva!
A Feyenoord megszerezte a tunéziai válogatott védőt, Karim Szaidit. A Leicester City skót csatára, Paul Dickov a Blackburn Roversbe tart, míg a walesi válogatott védőt, Ben Thatchert a Portsmouth csábítja.

A brazil Santos középpályását, Diegót a Paris Saint-Germain szemelte ki. A Kaiserslautern két focistával erősített: a vörösök leigazolták a Leverkusen védőjét, Ingo Hertzschet, illetve a Schalke középpályását, Jochen Seitzet.

Az Atlético Madrid bejelentkezett a Deportivo szélsőjéért, Víctorért. A West Bromwich Albion a Blackburn támadóját, Andy Cole-t akarja leigazolni. A Chievo Verona érdeklődik a skót Dundee United középpályása, Craig Easton iránt. A Siena brazil középpályása, Rodrigo Taddei a Lazióba tart.

A Wolverhampton Wanderers szenegáli csatárát, Henri Camarát a skót Celtic szeretné megszerezni. A Werder Bremen érdeklődik a brazil válogatott középhátvéd, Roque Júnior iránt. A Málaga a Dinamo Kijev bolgár válogatott középpályását, Georgi Pejevet tartja szemmel.

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München alelnöke Portugáliába utazott, hogy tárgyaljon a BL-győztes FC Porto vezetőivel a brazil Deco leigazolásának ügyében. A portugálok csaknem 25 millió eurót kérnek a csatárért, aki iránt a Chelsea is élénken érdeklődik.