Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapatának pénteki edzésén Ronaldo egyszer csak a bal combjához kapott, egy darabig ápoltatta magát, majd eltorzult arccal lesántikált a pályáról. A gyors orvosi vizsgálat kiderítette: a bal combhajlító izom túlterhelt, így a brazil center kihagyja a vasárnap este fél nyolckor kezdődő Real Madrid-Barcelona rangadót.

Mindez bizonytalanná teszi a világbajnok csatár játékát a jövő szerdai Magyarország-Brazília mérkőzésen.

A Real-gólzsák honfitársa, Ronaldinho a barcelonai Sportnak adott interjújában vendéggyőzelemre tippel, s azt mondja: "Ha győzünk, mi leszünk a bajnokok..." Jelenleg a Barca 63 ponttal harmadik az egyaránt 70 pontos Valencia és Real Madrid mögött, s a mostanival együtt még öt forduló van hátra.

Iker Casillas, a Madrid kapusa - a Marcában - arról beszél, Ronaldo távolmaradása sem tragédia: "Ronnie az Atlético Madrid ellen sem játszott, mégis győztünk..." Amennyiben tényleg nem játszik a "Fenómeno", akkor az argentin Solari helyettesíti.

Roberto Carlos ezen a mérkőzésen rekordot javít: ő lesz az a külföldi, aki a legtöbb mérkőzést játszotta a Real Madrid színeiben, beleértve a liga-, Király-kupa- és európai kupameccseket. A 31 éves brazilnak ez a nyolcadik szezonja a Bernabéuban, ezalatt 54 gólt szerzett.

Ch. Gáll András