Vágólapra másolva!
Az FC Sevilla az Espanyol csatárát, Raúl Tamudót szemelte ki. A Fenerbahce a Barcelona két focistáját, Rüstü Recbert és Marc Overmarst is szeretné megszerezni. Az Arsenal állítólag felvette a kapcsolatot a Juventusszal Lilian Thuram leigazolása érdekében.

A Manchester United megfigyelői a Parma két játékosát, Matteo Ferrarit és Alberto Gilardinót tartják figyelemmel. A Lazio a Celta Vigo francia középpályását, Peter Luccint nézte ki. A Bayern München francia balhátvédje, Bixente Lizarazu kijelentette, hogy a szezon végén távozik a bajoroktól - a Tottenham állítólag kétéves szerződést ajánlott neki.

A Monaco norvég játékosa, Hassan el-Fakiri a nyáron valószínűleg hazatér, a Lyn FK és a Brann Bergen is hívja. A Juventus az argentin San Lorenzo védőjét, Gonzalo Rodríguezt csábítja. A Southampton a francia EA Guingamp középpályását, Fabrice Colleau-t szemelte ki.

Az Internazionale állítólag az Arsenal francia középpályását, Patrick Vieirát akarja mindenáron metgszerezni a nyáron. A NAC Breda svéd csatár, Johan Elmander a belga Anderlechtbe tart. A Bolton Wanderers a nigériai válogatott otthon játsszó kapusát, Vincent Enyeamát szerezné meg.