Vágólapra másolva!
Nagy változások várhatók a Serie A-ban jelenleg harmadik AS Roma futballcsapatánál, külföldi lapértesülések szerint ugyanis az együttes leigazolja az Auxerre tehetséges francia védőjét, Philippe Mexes-t, valamint a leedsi Mark Viduka is az olasz fővárosba költözhet. A csapatkapitány Francesco Totti viszont a római trénerrel, Fabio Capellóval együtt Angliába, a Chelsea együtteséhez igazolhat.

Francia lapértesülések szerint az AS Roma lenyomta a Manchester Unitedet a napjaink egyik legtehetségesebb védőjéért, az Auxerre-ben játszó Philippe Mexes-ért folytatott harcban. A 22 esztendős hátvédet korábban a MU-n kívül a Real Madrid, az Arsenal és a Juventus is csábította, ám úgy tűnik, hogy a Farkasok kaparintják meg a válogatott játékost.

Újrajátsszák a Lazio-Romát
Az Olasz Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága úgy döntött, hogy újrajátsszák a Lazio-Roma fővárosi rangadót, amely március 21-én azért szakadt félbe, mert a szurkolók között elterjedt - később hamisnak bizonyuló - hír szerint egy rendőrautó kisfiút gázolt halálra. A testület a hazai csapatot 51 000, míg a vendéget 3000 euróra büntette meg. A mérkőzés új időpontjáról egyelőre nem született döntés, mint ahogy a találkozó helyszínét is homály fedi, ugyanis a rendbontások miatt korántsem biztos, hogy Rómában kerül sor az újabb összecsapásra.
(MTI)


Egy támadót is szerződtetni kíván a Roma, mégpedig az elsődleges célpont a Premiershipben szenvedő Leeds United ausztrál támadója, Mark Viduka, akiért a hírek szerint 4 millió fontot kíván ajánlani az olasz klub.

Lehet viszont egy nagy távozója is a Romának, mégpedig Francesco Totti, akiért ismét bejelentkezett az angol Chelsea. A Roman Abramovics orosz olajmilliárdos által pénzelt londoni klub nyáron több világsztárt is a Stamford Bridge-re szeretne csábítani, s közöttük van a római játékmester is.

Angliai hírek szerint a középpályás iránt élénken érdeklődik még az Inter, a Real Madrid, a Juventus és a Milan is, s nem kizárt, hogy megválik ikonjától a Serie A-ban jelenleg harmadik együttes, mert komoly anyagi problémákkal küszködik, s a legtöbb pénzt bizonyosan az olasz válogatott játékos eladásából szerezheti.