Vágólapra másolva!
Nem bírt egymással a Betis és a Sevilla a Primera División szombati játéknapjának városi rangadóján. A nap másik összecsapásán a Zaragoza Valladolidból hozta el a három pontot.

Nem tudta legyőzni az esélyesebbnek tartott Betis a Sevillát a spanyol bajnokságban, ezzel Joaquínék elszalasztották azt a lehetőséget, hogy a BL-selejtezőt érő negyedik helyen tanyázó Barcelona nyomába eredjenek.

Pedig minden adva volt ahhoz, hogy Sevilla zöld-fehér fele örömmámorban ússzon szombat este: már az első percben büntetőhöz jutott a hazai csapat - ezt a tékozló fiú, Alfonso értékesítette -, és bár egyenlítettek a vörösök, a 37. percben Antonito kiállításának köszönhetően emberelőnybe került a Betis.

A közvetlen élmezőnybe kívánkozó hazaiak azonban nem tudtak élni lélektani - és létszámbéli - fölényükkel, így kénytelen voltak megelégedni az egy ponttal.

A nap másik összecsapásán Victor Munoz egyre összeszedettebb futballt bemutató Zaragozája Valladolidból távozott győztesen, igaz a sikerhez elengedhetetlen volt a hazai hálóőr, Bizzarri két kapitális hibája is.

Primera División, 26. forduló:
Betis - Sevilla 1-1 (1-1)
gól:
Alfonso (2., 11-esből), illetve Javi Navarro (27.)
piros lap: Antonito (Sevilla, 37.)

Valladolid-Real Zaragoza 1-2 (1-1)
gól:
Oscar (33.), illetve Generelo (8.), Galletti (82.)
piros lap: Richetti (74.)

Sevillai derbi következik a Primerában/sport/focivilag/20040227rangadora.html?pIdx=3