Vágólapra másolva!
Gabriel Batistuta, a veterán argentin támadó esetleges firenzei visszatéréséről tárgyalt a Fiorentina vezetőivel. A 90-es évek egyik leggólerősebb középcsatára nem zárta ki a lehetőséget, hogy visszatérjen egykori sikerei színhelyére.

"A jó ég tudja, hogy mi lesz a nyáron, de elképzelhető, hogy visszatérek" - mondta az argentin válogatott legeredményesebb támadója, aki jelenleg Katarban rugdossa a gólokat, és gyarapítja vagyonát.

Batigol 1991-ben került a toszkán egyesülethez és 9 évet húzott le a violáknál, ahol bár bajnoki címet nem szerzett, számolatlanul lőtte a gólokat (a 94/95-ös idényben szerzett 26 találat gólkirályi címet ért). Ezután a Róma mezét húzta magára, ahol a scudettót is sikerült végre elnyernie, majd az Internazionale volt utolsó itáliai állomása, ahonnan tavaly nyáron igazolt a katari Al Arabihoz.

"Nem érzem, hogy a pályafutásom végéhez értem volna. Beszéltem a Fiorentina elöljáróival, konkrét dolgok azonban nem kerültek szóba. Ennek ellenére csodás lenne, ha Firenzében fejezném be a karrierem, és együtt kerülnénk vissza az első osztályba" - nyilatkozott a dél-amerikai klasszis.