Vágólapra másolva!
A francia OGC Nice együttese leigazolta a veterán olasz támadót, Marco Simonét, akinek nem volt klubja. A Besiktas török válogatott középpályása, Tümer Metin két évvel meghosszabbította szerződését az isztambuliaknál. A Celtic félmillió euróért leigazolta a Mothwerwell skót válogatott középpályását, Stephen Pearsont.

A Levszki Szófia hazacsábította egykori játékosát, a válogatott Daniel Borimirovot az 1860 Münchentől. A Guingamp svájci középpályása, Ricardo Cabanas valószínűleg visszatér korábbi klubjához, a Grasshopper-Clubhoz.

A Manchester United állítólag előszerződést kötött a Celtic ír középpályásával, Liam Millerrel. A Newcastle United megfelelő ajánlat esetén hajlandó lenne elengedni perui középpályását, Nolberto Solanót. A Leeds francia csatára, Cyril Chapuis a Strasbourg játékosa lett.

A Tottenham a PSV Eindhoven középpályására, Mark van Bommelre vetett szemet. Az egykori francia válogatott csatár, Patrice Loko a másodosztályú Lorient-ból az élvonalbeli Ajaccióhoz igazolhat. Az Espanyol a szezon végéig kölcsönvette a Rennes szélsőhátvédhét, Grégory Vignalt. A Barcelona érdeklődik a Bilbao balhátvédje, Asier del Horno iránt.

Az 1860 München ausztrál csatárát, Paul Agostinót a Perugia csábítja. A VfB Stuttgart előszerződést kötött az FC Basel svájci utánpótlás-válogatott csatárával, Marco Strellerrel, amelynek értelmében a játékos 2005 nyarán kerülhet a svábokhoz.

Az Espanyol argentin focistáját, Adrian Bastíát a Lokomotiv Moszkva szeretné megszerezni. A Lazio két ingyen igazolható játékost szerződtetne a nyáron: Yildiray Bastürköt a Leverkusentől és Sylvain Wiltordot az Arsenaltól.

Az Olympique Marseille eladta az Ajacciónak fiatal védőjét, Fabien Laurentit. A Kaiserslautern a VfB Stuttgart fiatal focistáját, Timo Wenzelt szemelte ki.