Vágólapra másolva!
Mindössze 24 órát váratott magára Sir Alex Ferguson válasza David Beckhamnek az ITV portréműsorában tett kijelentésére, miszerint neheztel egykori menedzserére, amiért az még csak fel sem hívta, mióta eltávozott a Manchester Unitedből. "Beckham nélkül jobb a csapat" - mondta ki a szentenciát a nyakasságáról közismert szakvezető.

A Marca és az AS című madridi sportnapilapok egybehangzó tudósítása szerint Sir Alex kategorikusan tagadja, hogy hiányozna neki - s ami sokkal fontosabb: a csapatnak - Beckham.

"Öt új játékost szerződtettünk a nyáron, és velük határozottan erősebb a keret, mint korábban. A fiatalok - Darren Fletcher, David Bellion és Cristiano Ronaldo - napról napra jobban játszanak, s a klub szépen halad előre. Sikerült pótolnunk Beckhamet, Verónt, Barthezt és Blanc-t, Nem beszélve arról, hogy Kléberson és Howard kapus is egyre jobban beilleszkedik. Nem, Beckham egyáltalán nem hiányzik" - jelentette ki Sir Alex.

Statisztikailag igaza is van a mesternek: a MU több gólt rúgott, kevesebbet kapott, mint tavaly ugyanilyenkor, s vezeti a tabellát. Ugyanakkor érdekes, hogy Beckham is remekel a Madridban, élete egyik legjobb félszezonját tudhatja maga mögött.

Ch. Gáll András