Vágólapra másolva!
Az Aston Villa marokkói középpályása, Musztafa Hadzsi saját elmondása szerint szívesen igazolna a Hertha BSC-be. A Bolton Wanderers brazil támadója, Mario Jardel a hírek szerint az Espanyolba tart.

A Real Sociedad szívesen elcserélné középpályását Javier de Pedrót a Southampton futballistájára, Andreas Svenssonra - a Szentek már a nyáron is szerették volna leigazolni a spanyol focistát.

Az AS Monaco horvát támadója, Dado Prso iránt a Paris Saint-Germain is érdeklődik. Az Eintracht Frankfurt a román válogatott támadót, Nicolae Dicát teszteli. Az Ajax Amsterdam svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic iránt a Juventus mellett a Deportivo is érdeklődik.

A Girondins Bordeaux brazil csatára, Deivid a hírek szerint nem érzi jól magát a klubnál, és szeretne hazatérni. Az RC Lens focistája, Daniel Moreira szívesen meghosszabbítaná szerződését, amely 2005-ig érvényes.

Az FC Barcelona ismét bejelentkezett az FC Porto játékmesteréért, Decóért. Az Internazionale tárgyalásokba kezdett a brazil Santosszal a fiatal Diego leigazolásáról. A Slavia Praha két játékosát eladta az orosz Rubin Kazanynak: Richard Dostálekért és Adam Petrousért a csehek összesen kétmillió eurót kaptak.