Vágólapra másolva!
A Leeds a januárban a hírek szerint szeretné eladni válogatott csatárát: Alan Smith a pénzügyi gondot enyhítendő a Liverpoolba igazolna. Az Arsenal francia támadója, Sylvain Wiltord a nyáron a Monacóba szerződhet.

A Cardiff City walesi válogatott csatárát, Robert Eanrshow-t a Newcastle csábítja. A Birmingham City mestere, Steve Bruce a másodosztályú Nottingham labdarúgóját, Andy Reidet szemelte ki.

Az Aston Villánál a tartalékok kenyerét evő marokkói Musztafa Hadzsit a török Fenerbahce, Galatasaray és Besiktas is szívesen leigazolná. A Charlton Athletic szeretné megszerezni az FC Porto veterán védőjét, Jorge Costát, aki korábban már futballozott a londoniaknál.

A Paris Saint-Germain brazil futballistája, Paulo César elégedetlen azzal, hogy kevés játéklehetőséget kap, és ezért távozni szeretne a klubtól.

A Racing Strasbourg megegyezett a svéd Landskrona BoIS-szal az utánpótlás-válogatott Alexander Farnerud januári leigazolásáról. A Panathinaikosz balhátvédje, Takisz Fisszasz a hírek szerint megegyezett a Benficával.