Vágólapra másolva!
A Liverpool védője, Jamie Carragher hamarosan meghosszabbíthatja szerződését - annak ellenére, hogy a focista februárig nem léphet pályára sérülése miatt. A Wolverhampton állítólag bejelentkezett a Benfica 29 esztendős védőjéért, Joao Manuel Pintóért.

A Leeds United csatárát, Michael Bridges-t a Newcastle csábítja, de a támadó a hírek szerint inkább meghosszabbítaná szerződését jelenlegi klubjánál.

A Lazio még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze a Real Madrid argentin középpályását, Santiago Solarit. Az egykori francia válogatott támadó, Reynold Pedros közel áll ahhoz, hogy Sebők Vilmos csapattársa legyen az izraeli Ahi Nazhratnál.

Az AC Milannál parkolópályára helyezett Rivaldót ezúttal az Espanyollal hozták kapcsolatba. A Wolfsburg bolgár támdója, Martin Petrov 2007-ig meghosszabbította szerződését.

A Girondins Bordeaux támadója, Jean-Louis Darcheville saját állítása szerint szívesen kipróbálná magát még egyszer Angliában - a csatár korábban a Nottinghamben focizott, kevés sikerrel.

A Fenerbache támadója, Tuncay Sanli állítólag megegyezett az AS Romával, hogy a következő szezonban a Farkasoknál folytatja pályafutását.