Vágólapra másolva!
Az Arsenal francia támadója, Sylvain Wiltord kijelentette, hogy csak a klub ajánlatára vár, hogy meghosszabbíthassa szerződését. A Wolverhampton Wanderers nem igazolta le a klubnál próbajátékon lévő kapust, Paulo Costinhát.

Az Everton mestere, David Moyes több másodosztályú klubnak is beajánlotta a tartalékok között szereplő ghánai középpályást, Alex Nyarkót. A Barcelonánál szabadlistára tett csatárt, Danit a Valencia szeretné megszerezni.

A Barca nyáron igazolt török kapusa, Rüstü Recber máris panaszkodik, hogy csak kispados volt az eddigi két bajnokin - a Fenerbahce pedig szívesen hazahívná őt januárban. A klub nélküli spanyol középpályást, Ivan de la Penát a Celticen kívül a Barcelona is csábítja.

Az AC Milan Kaká megszerzése után újabb két brazil ifjoncot szemelt ki: az Atlético Paranaense csatárát, Dagobertót, illetve a középpályás Elanót. Az AS Roma a Betis középpályását, Capit szemelte arra az esetre, ha a holland Edgar Davidsot nem tudják megszerezni. Davids egyébként a jövő nyáron szinte biztosan elhagyja a Juventust, mivel nem hosszabbította meg a szezon végéig szóló szerződését.

A veterán brazil védő, Aldair, aki a nyár elején mlg a visszavonulás gondolatával foglalkozott, végül a Serie B-s Genoában folytatja pályafutását.