Vágólapra másolva!
A Blackburn Rovers után a Liverpool is bejelentkezett a skót Rangers csapatkapitányáért, Barry Fergusonért - a Rovers egyébként csatárát, Dwight Yorke-ot is felajánlotta a glasgow-iaknak. A Liverpool egyébként hozzájárult ahhoz, hogy a német Markus Babbel átigazoljon a Blackburn Rovers csapatához.

Az U17-es világbajnokság amerikai sztárját, Freddy Adut a Manchester United követi figyelemmel. Az Everton közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Real Madrid angol középpályását, Steve McManamant. A Lazio hivatalosan is megtette ajánlatát a Modena francia csatáráért, Diomansy Kamaráért.

A Chelsea állítólag a Real Madrid csatárát, Fernando Morientest is kinézte magának arra az esetre, ha nem tudná elcsábítani Hernán Crespót az Intertől. A Málaga az Atlético Madrid uruguayi támadóját, Fernando Correát nézte ki magának.

Az Ancona szeretné kölcsönvenni az Inter uruguayi védőjét, Gonzalo Sorondót. A Leeds hamarosan kölcsönveheti a fiatal szélsőt, Jermaine Pennantot az Arsenaltól. A Portsmouth a másodosztályú Wimbledon csapatkapitányát, Nigel Reo-Cokert szemelte ki.