Vágólapra másolva!
A Chelsea legújabb kiszemeltje a Leeds United ausztrál támadója, Mark Viduka. Az Aston Villa leigazolta a Sunderland dán portását, Thomas Sörensent, és szeretné kölcsönvenni az Osasuna ausztrál csatárát, John Aloisit.

A Real Betis érdeklődik a Chelsea holland csatára, Jimmy Floyd Hasselbaink iránt. A Tottenham közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Charlton Athletic válogatott középpályását, Scott Parkert, és az amerikai Washington DC Uniteddel is megegyezett Bobby Convey átigazolása ügyében.

Az Olympique Marseille csatára, Lamine Sakho próbajátékon szerepel a Leedsnél, míg az OM egy másik támadója, Cyril Chapuis szintén Angliába utazott - őt a hírek szerint a Newcastle és a Southampton is vinné. A Marseille kameruni középpályását, Solomon Olembét a Real Valladolid és a Middlesbrough is vinné.

Az AC Milan vezetőségében dolgozó egykori futballista, Leonardo a Sao Paulóval tárgyal Kaká leigazolása érdekében. A Lazio továbbra is tárgyalásban áll a Parmával Hidetosi Nakata ügyében.

A Djurgarden svéd válogatott középpályása, Kim Källström iránt a Girondins Bordeaux is érdeklődik - a franciák a Torpedo Moszkvába tartó Alekszej Szmertyint akarják pótolni. A spanyol bajnokság újonca, a Murcia megszerezte a Sevilla középpályását, Fredit, illetve a legutóbb a skót Celticben védő kapust, Javier Sánchez Brotót.

A Barcelona érdeklődik a Benfica középpályása, Tiago iránt. A Hannover csatárát, Blaise N'Kufót a holland Twente szemelte ki. A Lens középpályása, Jocelyn Blanchard hamarosan aláírhat az osztrák FK Austria Wienhez. Az Espanyol fiatal védője, David Jarque 2008-ig meghosszabbította szerződését a barcelonaiaknál.