Vágólapra másolva!

"A mi játékstílusunk amúgy sem a védekezésre épül, így minél hamarabb be kell vennünk a finnek kapuját, s akkor nem lehet gondunk. Az első mérkőzésen elért 3-1-es siker megnyugtatónak tűnik, de még nagyon nehéz 90 perc vár ránk" - mondta a tréner.

A szakember szavait igazolja, hogy a hétvégén a HJK hazai pályán 2-0-ra győzött a Lahti ellen, s amennyiben szerdán is ilyen eredmény születik, akkor a finnek örülhetnek.

A magyar bajnok kedden 12:15-kor utazik Helsinkibe, majd 19 órától a szerdai mérkőzés helyszínén tart edzést Egervári, aki a tréning után hirdeti ki a kezdőcsapatát. Az MTK az alábbi összeállításban lépett pályára a Zalaegerszegen 3-1-re megnyert szombati bajnokin: Végh - Molnár, Komlósi, Juhász, Füzi Á. - Czvitkovics, Zavadszky (Pisont 46.), Zabos (Halmai 46.), Rednic (Szabó 77.) - Lengyel, Silva. Ehhez képest változást jelenthet Torghelle Sándor szerepeltetése, ugyanis ő eltiltás miatt nem állhatott Egervári rendelkezésére az Arany Ászok Ligában.

A mérkőzéssel kapcsolatos hír még, hogy Komlósi Gábor, a Magyar Televízió sportosztályának főszerkesztő-helyettese közölte: a 18 órakor kezdődő találkozó minden bizonnyal élőben képernyőre kerül az m1-en.

A párharc továbbjutója a harmadik körben a skót Celtic Glasgow-Kaunus mérkőzések győztesével találkozik, a skótok Litvániában 4-0-ra nyertek.