Vágólapra másolva!
Több társuk után Hrutka János és Bárányos Zsolt  is bejelentette, hogy távozik a Kispest-Honvédtól. Hrutkának osztrák, német és török ajánlatai vannak, és a Ferencváros hívását visszautasító Bárányos is külföldön próbálna szerencsét. Forrai Attila, Erős Gábor és Molnár Levente szintén elmenne Kispestről. 

Szó szerint egy csapatra való játékos hagyhatja el tehát az élvonalból 87 év után kiesett klubot: Erős Károly (Újpest), Dubecz János (Haladás), Hercegfalvi Zoltán (Videoton), Torghelle Sándor és Pandur Péter (MTK) már korábban eligazolt, Paróczai Sándort pedig a Békéscsaba teszteli.

Külföldre adhat el játékosokat az Újpest: Juhár Tamást az osztrák Admira Wacker, Tokody Tibort a cseh Slavia Praha szemelte ki magának. Utóbbi kölcsönbe kerülne Prágába.

Elképzelhető, hogy érkeznek is a cseh fővárosból a magyar élvonalba: a Sparta hátvédjét, Kolin Romant, illetve az eddig a Bohemians kapuját védő David Simont a Békéscsaba látná szívesen. A legutóbb Zalaegerszegen szereplő Faragó Istvánnal és az Újpestről visszatért Simon Attilával pedig már meg is állapodott a viharsarki klub.

Garami József, a Ferencváros szakmai igazgatója nem számít a harmincnyolcszoros észt válogatott Andrei Stepanovra, aki a hét első felében próbajátékon vett részt. Garami inkább a harcosabb Sorin Botisnak ad további lehetőséget, noha Stepanovot is képzett futballistának tartja. A román hátvéd Dragóner Attilát pótolná a védelem tengelyében. Dragóner egyébként visszautasította a török Rizespor ajánlatát, de pályafutása folytatását továbbra külföldön képzeli el.

A Győr román és grúz próbajátékosok társaságában a korábban Szolnokon és Fóton szereplő jobb oldali védőt, Németh Norbertet, valamint a Dunaferr volt csatárát, Jovan Drobjnakot teszteli.

A Debrecen játékosa, Turján György valószínűleg a következő idényt is Szolnokon tölti, és Kaha Sketianit is kölcsönadhatja a klub. Sabin Ilie visszatért Romániába, a támadó jelenleg bajnok Rapid Bucuresti edzéseit látogatja.

A Pécs vezetői leigazolták Szabó Balázst Hévízről, Lakatos Istvánt és Győri Zoltánt Nyíregyházáról, Bajusz Endrét Szolnokról és Kovrig Ákost Nyíregyházáról. Pest Krisztián valószínűleg Izraelbe szerződik.