Vágólapra másolva!
A VfB Stuttgart leigzolta a török Denizlispor német kapusát, Dirk Heinent, a román csatárt, Viorel Ganeát viszont eladta az ugyancsak török Bursaspornak. A Chelsea a Chalrton Athletic középpályására, Scott Parkerre hajt. Patrick Kluivert kijelentette, hogy elhagyja a Barcát, ha valóban csökkenteni akarják a fizetését, és állítólag az Arsenal már meg is tette az ajánlatát neki.

A Barcelona eközben a Leeds United ausztrál csatárával, Mark Vidukával tárgyal, és a Chelsea védőjét, a francia William Gallast is kiszemelte. Elképzelhető, hogy Darren Anderton elhagyja a Tottenhamet, mivel a Spurs pénzt akarni szerezni az újabb igazolásokhoz.

A lengyel Wisla Kraków válogatot középpályása, Kamil Kosowski valószínűleg a Kaiserslauternbe igazol, miután a Lazio lemondott róla. A Lautern eközben már meg is szerezte a finn Mika Nurmelát a holland Heerenventől. Az Arsenal brazil középpályását, Edút a Middledbrough és a Leeds United is kiszemelte. A Charlton Athletic leigazolta a Leicester City cserekapusát, Simon Royce-ot, aki korábban már szerepelt a londoniaknál.

A Real Zaragoza szeretné kölcsönvenni a Liverpool cseh támadóját, Milan Barost, és a hírek szerint az Espanyol csatárát, Raúl Tamudót is megkörnyékezte. Az FC Porto közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Internazionale portugál szélsőjét, Sérgio Conceicaót. A Valencia a Deportivo középpályását, Víctort szeretné megszerezni. A Betis az Alavés középpályását, Astudillót szemelte ki, a Juventus chilei csatára, Marcelo Salas viszont nemet mondott a Betis ajánlatára.

A Borussia Mönchengladbach nagy fogást hajtott végre azzal, hogy szerződtette a cseh Banik Ostrava 19 esztendős csatárát, Václav Sverkost, akit korábban az Inter és az Arsenal is kiszemelt. Az FC Sevilla közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Real Zaragoza csatárát, Yordit.