Vágólapra másolva!
Egyelőre hiába nevezett egy új kft. nevén és a Kecskemét jogán a másodosztályú bajnokságra a Vasas, ehhez a liga hozzájárulására is szüksége lesz a piros-kékeknek, elsősorban pedig a megszűnt angyalföldi kft. tartozásait kell rendezni. Ugyanakkor, amennyiben a Vasas törleszti az adósságokat, bizonyos jogokat visszakaphat a klub Rácz Gábortól, a csapat korábbi támogatójától.

A Fáy utcában mindenesetre optimistán néznek a jövőbe, amit híven jelez, hogy már több edzővel is tárgyaltak. Egyes hírek szerint a nagy Vasas-drukkerként számon tartott, Kecskemétről érkezett Jámbor János legszívesebben Kiprich Józsefet látná a kispadon, ám ezt az egykori Feyenoord-csatár érdeklődésünkre egyelőre cáfolta, mondván, neki még senki sem szólt ez ügyben. Az angyalföldi stadion névadója, a klub legendás alakja, Illovszky Rudolf viszont állítólag az évekkel ezelőtt az Újpestet bajnoki címig vezető Varga István kinevezését támogatja, míg Markovits László, a Vasas elnöke a tavaly ősszel Győrben nagyszerű munkát végzett Tamási Zsoltot szerződtetné.

A megkeresésről Tamási így nyilatkozott: "Valóban tárgyaltam a Vasas vezetőivel, ám ők nagyon sportszerűen jelezték, amíg a klub anyagi helyzet nem rendeződik, ezt csak informális beszélgetésként kezeljem. Így is kezelem, ráadásul a piros-kék elöljárók korrektül azt is elmondták, más trénerekkel is tárgyalnak. Mindenesetre megtisztelőnek vettem a Vasas-vezetők érdeklődését, hiszen nagy múltú klubról van szó."

Tamási egyébként győri távozása óta több ajánlatot is kapott, például az MTK utánpótlásának a vezetését is, az pedig egyenesen jelzésértékű, hogy a fiatal tréner szerdán a helyszínen tekintette meg a Kecskemét-Pécs NB I B-s bajnoki mérkőzést, elvégre éppen az alföldi városból kerülne át több játékos Angyalföldre. Mondjuk, akár egy tucat futballista is, mivel nem kevesebb, mint 13 játékosnak jár le a szerződése Kecskeméten, s információink szerint közülük eddig senkivel sem tárgyaltak a vezetők a folytatásról.

Bánki József