Vágólapra másolva!

Ki megy ma? - Eto'o, Forlán

Az angol lapok szerint a Liverpool mestere, Gerard Houllier 2,2 millió fontot ajánlott a Southamptonnak a francia középpályásért, Fabrice Fernandesért. A Manchester United állítólag az uruguayi Diego Forlánt ajánlotta fel a Mallorcának a kameruni Samuel Eto'óért cserébe.

Ami biztos: a spanyol másodosztályú Real Oviedo utánpótlás-válogatott védője, Sergio próbajátékra utazott az Old Traffordra. A Celta Vigóban futballozó, de hivatalosan az Ajax játékosának számító egyiptomi csatárt, Midót a Newcastle United környékezte meg.

A Real Madridot ezúttal az Internazionale kolumbiai védőjével, Iván Córdobával hozták kapcsolatba, de a német lapok szerint a királyi gárda a Leverkusen brazil hátvédjéért, Lúcióért is bejelentkezett.

A skót Rangers FC szélsőjét, Neil McCannt a Southampton és az Everton is szeretné leigazolni - utóbbi egyesület állítólag a Milan dán támadója, Jan Dahl Tomasson iránt is érdeklődik.

A svéd válogatott középpályást, Kim Kallströmöt a skandináv források már az Aston Villa mezében látják. Az AS Monaco védője, Franck Jurietti a minap próbajátékon szerepelt a Birmingham Citynél, és bízik benne, hogy szerződést ajánlanak neki.

A Real Sociedad norvég védője, Björn Tore Kvarme a szezon végén valószínűleg távozik a klubtól, mivel szerződése lejér, és az egyesület nem ajánlott neki új kontraktust. A Lyon válogatott csatára, Sidney Govou viszont bejelentette, hogy a nagy külföldi érdeklődés ellenére is marad jelenlegi klubjánál.

Az Arsenal ukrán védőjét, Oleh Luzsnyijt a Charlton Athletic szeretné megszerezni. A francia Nice az Ajax Amsterdamban futballozó, a nyáron ingyen megszerezhető Richard Witschge iránt érdeklődik.