Vágólapra másolva!
Még a szakembereket is meglepte, hogy Gera Zoltán hosszú sérülése után milyen jól bírta a ritmust a bajnoki mérkőzéseken. Ugyanakkor a tehetséges ferencvárosi csatár nem tagadja, hogy igazán a Győr elleni, szombati mérkőzésen jött ki rajta a fáradtság.

- Gondolta volna, hogy több mint két hónapos kihagyás után rögtön 90 perceket tölt a pályán? - kérdeztük Gerát.
- Nem, hiszen magam is úgy gondoltam, fokozatosan kapok majd szerepet. Meg is lepődtem, hogy Garami József az MTK ellen a kezdőcsapatba jelölt, de mondanom sem kell, ez kellemes meglepetés volt számomra. Az Újpest elleni gólom pedig minden korábbi keserűséget feledtetett velem, ráadásul korábban megígértem, "piszkálok" egyet a liláknak.

- A Győr ellen viszont mintha fáradtabbnak tűnt volna.
- Az is voltam. Bevallom, most jött ki rajtam a fáradtság, de biztos vagyok abban, hogy hamarosan visszanyerem a frissességemet. A válogatott behívóm ugyanis nagyon feldobott, alig várom már a szerdai, Luxemburg elleni fellépést.

- A hét végi bajnokin, majd jövő kedden a kupadöntőben egyaránt a Debrecennel meccselnek. Milyen emlékei vannak a Loki elleni 90 percekről?
- Kizárólag szépek, hiszen nem emlékszem olyanra, hogy vesztes csapatban szerepeltem volna a DVSC ellen. Természetesen abban bízom, hogy ez a szériám az elkövetkezendő két mérkőzésen sem szakad meg.

Bánki József