Vágólapra másolva!
David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy véli: a zártkapus mérkőzés lehet az egyetlen megoldás a futballhuligánok ellen.
Tippelj!http://www.tippelj.hu

"Ha üres stadionban kell játszanunk a következő hazai Eb-selejtezőnkön, az szomorú lesz a futballra, Angliára és a szurkolók nagy részére nézve" - mondta a Manchester United klasszisa. A 27 éves középpályás ugyanakkor hozzátette: amennyiben csak így tudják távol tartani a nemkívánatos drukkereket, akkor szükség van erre a szankcióra.

Angliában megint volt szurkolói rendbontás/sport/focivilag/20030402szerdan.html

Az angolok azért tarthatnak komoly büntetéstől, mert az UEFA vizsgálatot indított az április 2-i Anglia-Törökország (2-0) Eb-selejtezőn lejátszódott botrányos események miatt. A hazai szurkolók mindkét gól után befutottak a pályára, ráadásul egy kisebb csoportjuk a találkozó előtt rá akart támadni a vendég szimpatizánsokra. A rendfenntartóknak sikerült megakadályozniuk a komolyabb összecsapást, a dobálózásban azonban egy török drukker megsérült. Az incidens során 90 fanatikust tartóztattak le.

A szigetországiak legközelebb, június 11-én Szlovákiát fogadják hazai pályán. A két csapat október 12-i, pozsonyi meccsét szurkolói rendbontás kísérte, s ezért a hazaiak Liechtenstein elleni, április 2-i kvalifikációs találkozóján nem lehettek jelen nézők.