Vágólapra másolva!
Az angol bajnokságban biztos kiesőnek számító Sunderland dán válogatott kapusát, Thomas Sörensent az Arsenal szeretné megszerezni. Az Ágyúsok másik fő kiszemeltje az Ajax román középhátvédje, Christian Chivu.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Manchester United a hírek szerint Pablo Aimart szeretné elcsábítani a Valenciától. A Real Betis a Lazióban futballozó brazil bal oldali középpályását (szükség esetén balhátvédjét), Césart nézte ki magának.

A skót másodosztályban szereplő Falkirk fiatal támadóját, Collin Samuelt az Everton akarja leigazolni. A liverpooliak egyébként a West Bromwich Albion középpályását, Jason Koumast is csábítják.

Az AS Roma megelőzni látszik a Celticet és a Newcastle-t a brazil Klébersonért folytatott versenyben, a Farkasok veterán középhátvédjüket, Aldairt ajánlották fel az Atlético Parananaensének a középpályásért cserébe.

A Bayer Leverkusen török középpályása, Yildiray Bastürk egy nyilatkozatában kijelentette, hogy szívesen igazolna Olaszországba. A Paris Saint-Germain brazil csatárát, Aloisiót a Fluminensével hozták kapcsolatba.

A Reggina cseh védőjét, Martin Jiráneket a Bayern München szemelte ki. A Real Sociedad középpályása, Oscar de Paula meghosszabbította szerződését, amely így 2006-ig érvényes.