Vágólapra másolva!
Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: nem tervezik David Beckham és Ronaldo nyári leigazolását, pedig néhány olasz újság szinte tényként közölte ezt.
Fotó: EPA
Ronaldo nem fog többé Inter-mezben játszani


Az elnök szavai némileg meglepőek, mert az elmúlt hónapokban többször is úgy nyilatkozott, hogy tervbe vették a Manchester United középpályásának megszerzését. Az Il Messaggero című napilap - s annak nyomán még más újságok is - a múlt héten arról cikkeztek, hogy Victoria Beckham az olasz városban keresett lakást, vagyis a házaspár Milánóba költözik.

Menotti szerint Ronaldo nem érti a futballt/sport/focivilag/20030317menotti.htmlRonaldo az örömlányokat választotta/sport/focivilag/20030313ronaldo.htmlBeckham számára a MU a legfontosabb/sport/focivilag/20030311beckham.html

A Ronaldo-ügy amiatt is váratlan, mert tavaly viharos körülmények között hagyta el az Internazionalét a Real Madrid kedvéért, vagyis akkor úgy tűnt, hogy nincs számára visszaút. Napokkal ezelőtt azonban éppen a kétszeres világbajnok csatár közölte, hogy Hector Cúper vezetőedző távozása esetén fontolóra venné volt klubja ajánlatát. "Ronaldo remekül érzi magát Madridban. Éppen ezért kizártnak tartom a visszatérését" - vetett véget a szóbeszédnek Moratti.