Vágólapra másolva!
A Fradi legyőzésével immár dobogós DVSC futballcsapatánál a szurkolók között az első számú beszédtéma természetesen az újonnan igazolt, román válogatott Sabin Ilie parádés bemutatkozása volt, sokakat viszont meglepett, hogy Szentes Lázár előbb a kezdőcsapatba jelölte, majd onnan kihagyta a góllövőllistán harmadik helyen álló Marius Sumudicát. Kegyvesztettségről szó sincs, az ok sokkal szomorúbb: a támadónak szívproblémái vannak.

A csatárnak szívritmuszavara miatt egyelőre pihennie kell, s még nem lehet tudni, mennyire komoly a betegsége. Mindenesetre a napokban alapos orvosi kivizsgáláson veszt részt, ami után eldől, mikor térhet vissza a pályára. Szentes Lázár elmondta, hogy egyszer már felmerültek Sumudicanál ezek a problémák, de akkor úgy tűnt, hogy nem komoly a baj, és néhány napos pihenő után újra edzésbe állhatott - írja a csapat honlapja.

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20030308aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=26900Hajrá Loki!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45578

A rangadóra visszatérve: a Ferencvárosnál a vereség ellenére nincsenek elkeseredve, mert bár Lipcsei Péter szerint a zöld-fehérek nem érdemeltek vereséget, a csapatkapitány úgy véli: nincs idő keseregni az eredmény miatt, inkább előre kell tekinteni. "Sajnos, a Debrecen ellen ezúttal tényleg tompábbak voltunk, nem ment úgy a játék a csapatnak, ennek ellenére szerintem a hazaiak semmivel sem voltak jobbak, a döntetlenre rászolgáltunk volna" - nyilatkozta az ftc.hu-nak a rutinos középpályás.

"Két egyéni hiba azonban eldöntötte a találkozót. Hiányoztak a kulcsembereink, de ezzel nem szabad foglalkozni. Veszíteni sohasem jó dolog, de ezzel meg kell tanulni együtt élnünk. Nem szabad visszafelé nézni, csak arra kell koncentrálnunk, hogy szombaton javíthatunk. A Győr egy nagyon jó csapat, de nekünk hazai pályán mindenképpen nyernünk kell. Nem engedhetünk meg újabb botlást, és szeretnénk, ha a szurkolók továbbra is kitartanának mellettünk" - mondta bizakodóan a válogatott kerettag Lipcsei Péter.