Vágólapra másolva!
A Szpartak Moszkva kevéssel az orosz bajnokság előtt három focistát is igazolt: a marokkói válogatott kapust, Abdelillah Baguit, valamint két brazil futballistát, André Souzát és Luizaót - utóbbi természetesen nem azonos a Hertha BSC-ben futballozó csatárral.

Az angol harmadosztályban szereplő Barnsley portása, Andy Marriott a kapusgondokkal küszködő Birmingham Cityhez szerződött. A Real Madridnál kevés játéklehetőséget kapó Steve McManaman iránt a Manchester City érdeklődik.

Gaizka Mendieta az angol Fulham érdeklődését is felkeltette, kérdés, a londoniak ki tudják-e fizeti a középpályás vételárát a Laziónak. Igaz, a Fulham az Internazionale játékosa, Luigi di Biagio iránt is érdekődik. A Málaga középpályását, Sandrót, akinek a szerződése lejár a nyáron, a Newcastle United kíséri figyelemmel.

A Blackburn bejelentkezett a skót Celtic francia szélsőjéért, Didier Agathe-ért. A skót Rangers visszautasította a Sunderland azon ajánlatát, amely szerint két játékossal (Kevin Kyle-val és Emerson Thome-mal) törlesztenék a Tore-Andre Flo transzferéből hátramaradt közel hárommillió fontot. A jelenleg a BL-ben szereplő FC Baselnél kölcsönben lévő védő, Bernt Haas a nyáron szívesen visszatérne a Sunderlandbe.