Vágólapra másolva!
A szezon során harmadszor csapott össze egymással a Celtic Glasgow és a Glasgow Rangers labdarúgócsapata a skót élvonalban, s Hartson találatával először győztek a Kelták. Oroszországban a Lokomotív Moszkva nyerte meg a Szuperkupát, Bulgáriában a Cserno More Várna együttese meggyilkolt elnökét gyászolja.

A hét végi forduló mérkőzései egyperces gyászszünettel kezdődtek Bulgáriában, a Liteksz Lovecs-Cserno More Várna találkozó pedig el is maradt, szomorú indok miatt: múlt pénteken ugyanis a Cserno More Várna elnökét, Ilia Pavlovot meggyilkolták. Az üzletember, akit az ország egyik leggazdagabb emberének tartottak, korábban a CSZKA Szófiát is irányította 1995 és 1999 között, de az egykori válogatott futballista, Luboszlav Penev legyőzte őt az elnökválasztás során. Pavlov 2001-ben lett a várnai klub fő tulajdonosa, miután cége, az MG-Group felvásárolta az egyesület részvényeinek nagy hányadát. A Cserno More jelenleg a középmezőnyben szerepel a pontvadászatban, de Pavlov távlati tervei szerint szeretett volna élcsapatot faragni a gárdából.

Agyonlőtték a hondurasi futballválogatott kapusát/sport/focivilag/20030119agyonlottek.htmlKi a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36550

Ami a futballpályán történt eseményeket illeti, a listavezető CSZKA Szófia tovább őrzi veretlenségét, de megint nem tudott nyerni, sőt, még a döntetlennek is örülhetett a Rilszki Szportiszt ellen. A szamokovi együttes ugyanis negyedóra elteltével vezetést szerzett esélyesebb ellenfelével szemben, és ezt egészen a 92. percig őrizni is tudta. A hosszabbításban azonban a CSZKA tizenegyest kapott, amit Emil Gargorov értékesített. Ezt követően tumultuózus jelenetek játszódtak le, mivel a gólszerző szerette volna azonnal a kezdőkörbe vinni a labdát, hogy akár még a győzelmet is megszerezze csapata, és a nagy lökdösődésben bordatörést szenvedett. A CSZKA még ezzel az egy ponttal is növelni tudta az előnyét, mivel legnagyobb riválisa, a Levszki váratlanul vereséget szenvedett a Szlavia Szófia ellen. Hiába szerezte meg a Levszki támadója, Georgi Csilikov a 18. találatát a szezon során, a Szlavia kihasználta, hogy a hazaiak a második félidőben két kiállítás miatt kilenc főre fogyatkoztak.