Vágólapra másolva!
A legfrissebb pletykák szerint az olasz AC Milan a román Chivut és az ausztrál Kewellt szeretné megszerezni, míg a Tottenham továbbra sem tett le Morientes, illetve Tomasson megszerzéséről.

A Newcastle United továbbra sem adta fel a brazil Kléberson megszerzését: az Atlético Paranaense középpályása (Tüske Roland klubtársa) a nyáron igazolhat Angliába.

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a rossonerók az Ajax román védőjét, Christian Chivut szeretnék leigazolni a nyáron. A francia Racing Strasbourg hivatalosan is megtette ajánlatát a Rosenborg finn védőjéért, Janne Saarinenért.

A Tottenham Hotspur csatárkeresésével kapcsolatban Fernando Morientes mellett Jan Dahl Tomasson neve is felmerült. Az Aston Villánál csak a tartalékok között szereplő Haszan Kaslult két másodosztályú klub, a Norwich City és a Sheffield United is szeretne megkapni kölcsönbe.

A pletykák szerint a Fulham hárommillió fontot ajánlott a Leeds Unitednek Ian Harte-ért, míg az ugyancsak leedsi Harry Kewell iránt az AC Milan érdeklődik. A Blackburn Rovers norvég csatára, Egil Östenstad visszatérhet hazájába, a Viking Stavangerhez.

Az Arsenal legújabb kiszemeltje a kapusposztra a grúz Lokomotovi Tbiliszi 22 esztendős, válogatott portása, Georgi Lomaia. A belga FC Bruges középpályása, Timmy Simons, akit több német klub is szeretne vinni, 2008-ig meghosszabbította szerződését.