Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Persze nem valószínű, hogy az olaszok erre bazíroznának, minden bizonnyal Moszkvában is győzelemre játszanak majd, és a legkeményebb ellenfélnek nem a Lokomotiv, hanem az időjárás ígérkezik a számukra, hiszen az orosz fővárosban jelenleg farkasordító hideg van.

Lokomotiv - Milan
Moszkva, 18
Dortmund - Real Madrid
Dortmund, 20.45


A csoport másik meccsén, a Borussia Dortmund-Real Madrid mérkőzésen akár el is dőlhet a másik továbbjutó hely sorsa. Jelenleg ugyan a madridiak állnak jobban a két gárda közül, ám mivel a spanyolok a múlt héten "csak" 2-1-re verték a BVB-t hazai pályán, így a dortmundiaknak akár egy sima 1-0-s győzelem is elég lehet az üdvösséghez, hiszen akkor az estleges pontazonosság esetén ők állnának jobban a két gárda összevetésében.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások a második körben/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183Lehmann csapattársára támadt/sport/focivilag/20030222bremaban.html

A veszített pontok tekintetében ugyanis a Dortmund van előnyben, mivel a Real még tavaly döntetlent játszott a Lokomotivval. Ezek alapján nem meglepő, hogy a Borussia teljes elánnal támadni akar, nagy kérdés viszont, hogy Sammer mester a két- vagy a háromcsatáros felállást választja. Utóbbi esetben a brazil Marcio Amoroso is ott lehet a kezdő tizenegyben, annak ellenére, hogy a hét végén igen csak feszült volt a hangulat közte és a kapus Jens Lehmann között.

A hírek szerint a klubon belül rendezték a konfliktust (Lehmann pénzbüntetést kapott), és szent a béke, de hogy mindez valóban így van-e, az majd csak a pályán derül ki. Nem mintha a Real háza táján minden a legnagyobb rendben lenne: egyes spanyol lapok a hét végén már Ronaldo távozásáról cikkeztek, Fernando Morientes pedig a múlt héten "beszólt" a trénernek, Vicente del Boque-nek, ami miatt állt a bál a Madridnál. Úgy hírlik, itt is rendeződtek a sorok, és a királyi gárda a lehető legjobb összeállításban léphet pályára, vagyis az összes világsztár ott lesz a csapatban, és erre szükség is lehet, mert egy esetleges vereséggel a hispánok nagyon nehéz helyzetbe kerülhetnek.