Vágólapra másolva!
Az orosz Szpartak Moszkva két fiatal, tehetséges játékosát is kölcsönadta a Krilja Szovjetov Szamarának: az utánpótlás-válogatott Dmitrij Kudrjasov és Petr Nemov is Szamarában játszik majd a 2003-as bajnokságban.

A jugoszláv Javor Ivanjica meglehetősen szokatlan helyről várja a segítséget a kiesés elleni küzdelemben: a klub három U21-es zimbabwei válogatott igazolt Mark Tomwanyeri, Carlo Leonard és Anike Makunike személyében, a lengyel GKS Katowice pedig megszerezte a Groclin Grodzisk csatárát, Krzysztof Klosinskit.

A topligás klubok viszont már a jövő szezonra gondolnak. A West Ham United például az ír bajnokságban szereplő University College Dublin félamatőr védőjét, Clive Delaneyt figyeli, az Evertont a Parmától nemrég a Regginához került, és két meccsen két gólt szerző Emiliano Bonazzoli érdekli, a Middlesbrough pedig a fiatal ausztrál Nick Wardot hívta próbajátékra.

Az FC Bruges belga válogatott középpályását, Timmy Simonst a Schalke 04 szeretné megszerezni a következő idényre, a Werder Bremen a Fenerbahce német születésű, ám török válogatott védőjére, Mustafa Doganra hajt, míg a Bayern München az Universidad de Chile sztárját, Mauricio Pinallát "üldözi" - igaz, iránta az Internazionale is érdeklődik.

Két angol focista jövője viszont eldőlni látszik: a Southampton kiváló formában lévő támadója, Jamie Beattie 2006-ig írt alá a Szentekhez, míg a Leeds United válogatott csatára, Alan Smith ugyennyi időre kötelezte el magát.