Vágólapra másolva!
Hat év után érthetően nehéz, sőt fájdalmas lehet a búcsú, ugyanakkor könnyen lehet, hogy Madar Csaba megválik az MTK-tól, és Kispestre igazol. Ez ügyben a kispesti vezetők már a nyíregyházi teremtornán felvették a kapcsolatot a kékek népszerű középpályásával, akinek távozása elé az MTK elöljárói - hangsúlyozottan érdemei elismeréseként - nem gördítenek akadályt.

"Valóban nehéz szívvel távozom az MTK-tól, hiszen hat szép évet töltöttem a klubnál" - mondta Madar Csaba. "Az is jelzi, hogy nem vagyok vándormadár, hogy előtte öt évet húztam le nevelőegyesületemnél, a Debrecennél. A kispestiek egyébként a hét végi, nyíregyházi teremtornán kerestek meg, azóta pedig beszéltem már Fülöp Ferenccel, az MTK klubigazgatójával, és Egervári Sándor vezetőedzővel, akik rendkívül korrektül álltak hozzá az ügyemhez, azaz rám bízták a döntést."

Zavadszkyéknak lendületet adhat a teremfoci-siker/sport/magyarfoci/20030113zavadszkyeknak.htmlIllésék jó állapotban kezdték az alapozást/sport/magyarfoci/20030108illesek.html

"Egervári Sándor azt is jelezte, örülne, ha maradnék, mert úgy még több variációja maradna az összeállítást illetően, ugyanakkor nem tudja garantálni az állandó lehetőséget számomra, és megérti, hogy játszani szeretnék. Jelenleg várom a kispesti vezetők jelentkezését, de nem titok, napokon belül a Bozsik-stadionban készülhetek, s a tervek szerint fél évig szerepelnék a piros-feketéknél. Mellesleg nyáron lejár a szerződésem az MTK-nál, vagyis a mostani búcsú, úgy tűnik, végleges, ám az emlékek számomra gyönyörűek, s remélem, a szurkolók is jó szívvel gondolnak majd rám. Persze még csak 28 éves vagyok, így az sem kizárt, egyszer visszatérek még az MTK-hoz, jóllehet, hivatalosan még nem is távoztam."

Bánki József