Vágólapra másolva!

Nem mintha a Barca eddig olyan gyengén szerepelt volna a BL-ben, hiszen egyetlen csapatként minden mérkőzését megnyerte a jelenlegi kiírásban, ám Louis van Gaal együttese a bajnokságban már korántsem remekelt. A legutóbbi fordulóban a Rayo Vallecano győzte le a Barcelonát, aminek köszönhetően Savioláék csupán a tizedik helyet foglalják el. A szurkolók a holland mester fejét követelik, akit valószínűleg csak a Bajnokok Ligája-menetelés menthet meg, vagyis a Newcastle elleni diadal kötelező feladatnak számít.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637SMS-ben a BL-ről/sport/focivilag/bl/20020913smstudositas.html

A hazaiaktól a sérült Luis Enrique biztosan hiányozni fog, ám a hírek szerint Van Gaal meglepően támadó felfogásban küldheti pályára csapatát: az előzetesek szerint a kezdő tizenegyben a két argentin Saviola és Riquelme mellett a két holland, Kluivert és Overmars is szerepelt majd, ami azt jelenti, hogya Gaizka Mendietának megint csak a kispadon jut hely.

A másik oldalon éppen a csatársor összeállítása okozza a legnagyobb problémát: Shearer és Bellamy is eltiltását tölti - utóbbit kiállították az Inter ellen, előbbit pedig a videofelvételek alapján tiltották el. Ráadásul a támadó középpályás Hugo Viana sem játszhat, mivel az egyik edzésen kificamította a vállát, így Bobby Robson csapata számára már a pontszerzés is kiváló eredmény lenne.