Vágólapra másolva!
Komjáti Andrással továbbra is százszázalékos a Matáv Sopron futballcsapata. Irányításával előbb a Békéscsabát, most hétvégén pedig a Videotont is legyőzték Tóth Mihályék. Az első félidő visszafogottabb teljesítménye után a második 45 percre egy egészen más felfogásban futballozó soproni együttes jött ki a pályára és a támadó szellemű futball végül kétgólos sikert eredményezett.

- Tudatos volt az első félidő passzívabb játéka a csapat részéről?- kérdeztük az együttes szakvezetőjét.
- Bátor támadójátékra bíztattam a srácokat, úgy, hogy kíséreljék meg még a fehérvári térfélen visszaszerezni a labdát. Nos, ebből nem valósult meg szinte semmi. Adott volt ugyan a játékunk váza, ám mindez semmit nem ért, mert a srácok nem tettek hozzá semmi egyéni pluszt a játékhoz.

- Úgy látszik, a szünetben sikerült "helyretenni" a társaságot.
- Így van, éppen az előbb említett dolgokra hívtam fel a figyelmet. Nagyon örülök neki, hogy a srácok megértették, mit várok tőlük. Jókor esett a vezető gól, attól kezdve még bátrabb lett a játékunk.

Sopronban bukott a Vidi/sport/magyarfoci/20020921sopronban.html

- A második félidei teljesítménnyel már elégedett?
- A mi helyzetünkben óriási hiba lenne megelégedve hátradőlni a karosszékben. Értékén kell kezelni a két sikert, és dolgozni kell tovább no meg persze folytatni a bajnoki pontok gyűjtését.

Botár László