Vágólapra másolva!
Fabio Capello, az AS Roma edzője Stefano Farina játékvezetőt és Christian Panuccit, saját csapatának védőjét okolja az újabb kínos bajnoki vereségért, amelyet az újonc Modenától szenvedtek el vasárnap.

"Valóban nem játszottunk jól, de a kiállítás és a jogtalan büntető eldöntötte a találkozó sorsát" - nyilatkozott a legutóbbi olasz futballbajnokságban 2. helyezett klub trénere. Capello nem titkolta, hogy nagyon haragszik válogatott hátvédjére is, mivel szerinte egy bíró hibázhat, de egy játékos nem.

A rómaiak korán vezetést szereztek a visszatért Totti 11-esből lőtt góljával, de az első félidő végén a bíró befújta a vitatott büntetőt, amelyet értékesítettek a vendégek, majd felmutatta a piros lapot a reklamáló Panuccinak. A második játékrészben az esélytelenebb Modena Sculli révén a győztes találatot is megszerezte.

Capello nem pánikol/sport/focivilag/bl/20020918guti.htmlA Serie A állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20020921aserie.html

Az AS Roma a 2002-2003-as szezon eddigi mindhárom mérkőzésén kikapott, kétszer a Serie A-ban (Bologna, Modena), egyszer pedig a BL-ben (Real Madrid), ráadásul a következő összecsapásuk sem ígérkezik könnyűnek, hiszen szerdán a görög fővárosban az AEK Athén lesz az ellenfél a legrangosabb európai kupasorozat csoportküzdelmeinek második fordulójában.