Vágólapra másolva!
A francia bajnokságban szereplő Troyes csapata négy forduló alatt egyetlen mérkőzést sem tudott megnyerni, ráadásul a gárda hat gólt kapott, vagyis a vezetőség szerint nem ártana megerősíteni a hátsó alakzatot. Ennek érdekében igazolták le a másodosztályú Metztől az amerikai válogatott David Régist.

Régis Martinique szigetén látta meg a napvilágot 1968. december másodikán, és pályafutását a francia Valenciennes együttesében kezdte el. Húszévesen mutatkozott be a klubban, és öt éven keresztül futballozott az egyesületben, az utolsó évben már a legjobbak között.

Itt figyelt fel rá a Racing Strasbourg, amely 1994-ben szerződtette őt. Itt három évet töltött el, majd egy szezonon keresztül az RC Lens-ban futballozott. 1997 nyarán a német Karlsuher SC vette meg, így egy szezont a Bundesligában játszott végig, és itt figyelt fel rá az amerikai szövetség. Szülei révén szerepelhet az Egyesült Államok válogatottjában, amelynek színeiben pályára is lépett az 1998-as vébén.

A világbajnokságot követően visszatért Franciaországba, és az FC Metz játékosa lett, egészen a legutóbbi idényig itt szerepelt, akkor azonban a klub kiesett az élvonalból. Emiatt az idei vébén kimaradt az amerikai keretből. Megbízható balhátvéd, jól fejel, de a támadásokat csak ritkán segíti.