Vágólapra másolva!

Ferdinandot O'Shea pótolhatja

A Leeds Unitedtől 30 millió fontért vásárolt válogatott védő pénteken még nem szerepelt a londoni bajnoki rangadón, amelyen a Chelsea volt az MU ellenfele. A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult.

"Nem lett volna sok értelme megkockáztatni Rio játékát, hiszen még a szezon elején járunk. Jövő szombaton már biztosan szerepelhet a Sunderland elleni bajnokin, de könnyen elképzelhető, hogy már a BL-selejtezőn is számíthatok rá" - mondta Ferguson, aki kiemelte, Rio hiányában a fiatal John O'Shea kiválóan illeszkedett be a csapat védelmébe, így ha Ferdinand nem épül fel, a fiatal játékos helyettesíti majd.

Döntetlent játszott a MU/sport/focivilag/20020824dontetlent.htmlNem sikerült a ZTE BL-főpróbája/sport/magyarfoci/20020823nemsikerult.htmlZTE - MU 1-0!!!!!!!!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=46039

"Régóta tudjuk, hogy fényes jövő előtt áll, s ezt mindig bizonyítja is. Még csak huszonegy esztendős, de ma remekül játszott két kiváló csatár ellen. Hétről hétre jobb, jobb és jobb lesz" - értékelte játékosa teljesítményét Ferguson. A szakvezető megerősítette, hétfőn dönt arról, hogy az augusztus 31-én lejáró átigazolási időszak előtt kiket szeretne még szerződtetni együtteséhez. Sir Alex szerint még két játékosra van szüksége, várhatóan a Rennes francia védője, Julien Escude és a Boca Juniors argentin labdarúgója, Nicolas Burdisso lesz a kiválasztott.

A Manchester United legközelebb a Zalaegerszeg ellen lép pályára, a magyar együttes 1-0-ás előnnyel várja a kedden 21.10 órakor kezdődő BL-selejtezőt.