Vágólapra másolva!
Ronaldo kedden visszatért Milánóba, hogy dűlőre jusson az Inter elöljáróival. Meglepő fordulat, hogy míg a vb-gólkirály korábban többször is elmondta, hogy nem érzi jól magát jelenlegi csapatánál, és szívesen eligazolna (a Real Madrid nagy örömére), szóvivője most úgy nyilatkozott, hogy a játékos megváltoztatná elhatározását, ha a Inter elnöke, Massimo Moratti arra kérné, hogy maradjon. Ebben talán az is szerepet játszott, hogy a csatár felesége semmiképpen sem hajlandó elhagyni Milánót, hiszen a következő szezonra már leszerződött a női élvonalban szereplő Fiammamonza csapatához.

EPA


Úgy tűnik, Ronaldo a Real helyett
a családot választja
Fotó: Epa


Az argentin trénerről ugyan korábban azt tartotta, hogy "nem igazán kedveli a brazilokat", és sérelmezte, hogy még a szezon utolsó meccsén is lecserélte Ronaldót. Ehhez képest most leszögezte: "a probléma nem Cúperral, nem a pénzzel, és nem is Milánóval van." Hogy akkor pontosan miért is nem érzi (érezte) jól magát Ronaldo, az rejtély maradt. Meglehet, hogy Ronaldo egyik ügynöke, Alexandre Martins annyira el akarta adni a csatárt Madridba, hogy némileg elragadtatta magát, amikor hétfőn még olyanokat mondott, hogy "Ronaldo újra fel akarja fedezni a játék örömét, amit az Interben elveszített. Ezért akarja mindenképpen elhagyni az Intert a Realért."

Ronaldo, illetve képviselői pálfordulása talán annak is betudható, hogy felesége, Milene Dominguez mindenképpen Milánóban marad. Mindezt egy bizonyos Sergio Negrini, az női Serie A egyik csapatának, a Fiammamonzának elnöke jelentette be. "Milene aláírt hozzánk a következő szezonra, úgyhogy bármi lesz is Ronaldo sorsa, ő biztosan nem megy sehova" - mondta.

Kahn már túltette magát Ronaldo gólján/sport/focivilag/20020805kahn.htmlRonaldo szerint a vb a szexnél is jobb/sport/focivilag/20020701ronaldo.htmlMikor lesz épkézláb focista Ronaldo?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=28912

A 23 éves modell - akinek fényes futballkarrierje éppen Ronaldo súlyos térdsérülése idején kezdődött - és az elnök akkortájt egyezett meg, amikor napvilágra került, hogy Ronaldo menne az Interből. Negrini szerint ez a véletlen egybeesés azonban semmin sem változtat: "Azóta már beszéltem Ronaldinhával, és egyértelműen fogalmazott" - oszlatta el a kételyeket. "Azt mondta, nem mozdul Milánóból, még akkor sem, ha férje Madridba vagy máshová költözik. Csak egy szobát kért az létesítményben a bébiszitternek és a kis Ronaldnak, hogy edzés közben se legyenek túl messzire egymástól. Természetesen örömmel teljesítem ezt a kívánságát, hiszen Milene a csapatunk egyik kulcsembere."

Ronaldónak tehát a családja nélkül kellene Madridba költöznie, de a jelek szerint mégis inkább maradna, ahol van. Az Inter elnöke pedig valószínűleg hajlandó megbocsátani csapata egyik legnagyobb ászának, máskülönben aligha szorgalmazná a személyes találkozást, ráadásul a vb óta kifejezetten marasztalja Ronaldót.